Bílá Vína

150 ml

750 ml

Villa Sandi

Pinot grigio DOC

Velmi světlá až světle žlutá slámová barva. Ve vůni je náznak ovocných a květinových chutí, které připomínají venkovskou krajinu uprostřed léta. Suché, zakulacené a aromatické víno. Dobře strukturované, s ovocnou a vybalancovanou chutí.

79 Kč 345 Kč

Cotes de Gascogne Francois Lurton

Gros Manseng

Jiskřivě zlatavá barva, expresivní buket exotického ovoce (ananas, mango) s dotekem květů a citrusů. V ústech je krásně plné, s příjemnou viskozitou a jemnou sladkostí, vyváženou svěžím citrusovým závěrem. Okouzlující, lahodné a přitom osvěžující aromatické bílé, lákající k dalšímu doušku! Jedinečný společník k paštice z husích či kachních jater (foie gras), ovocným dezertům (s citrusy či exotickým ovocem), sýrům s modrou plísní nebo jen tak dobře vychlazené jako osvěžující aperitiv či letní pití na terasu. Hrozny jsou sbírány až v listopadu, v plné vyzrálosti hroznů typické gaskoňské odrůdy Gros Manseng - odtud jeho lehká nasládlost a překrásná aromatika

79 Kč 345 Kč

Fumées Blanches Francois Lurton

Sauvignon

Jiskřivá zelenkavá barva a velmi svěží vůně citrusů, zeleného jablka a trávy lákají k napití. V ústech je živé a osvěžující, s okouzlující ovocností a dlouhou dochutí.

85 Kč

Hauck

Riesling kabinett

Krásný Ryzlink rýnský typický pro oblast Rheinhessen. Čistá zlatavá barva, ve vůni broskve a citrusy. V chuti překvapí delikátní hra cukru a kyselinky, v závěru příjemná mineralita.

440 Kč

Červená Vína

150 ml

750 ml

Francois Lurton

Merlot MJ Janeil

Francouzská odrůda vinifikovaná v lehkém a příjemně pitelném ovocitém stylu s tóny lesního ovoce a fialek a jemnou kořenitostí. V ústech je příjemně sametové s delikátní tříslovinou.

79 Kč 345 Kč

Chateau de Laborde

Bordeaux

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy 70% Merlot a 30% Cabernet Sauvignon vypěstovaných na vinicích francouzské vinařské oblasti Bordeaux - suché Má ovocnou vůni s tóny černého čerstvého ovoce, doplněnou jemným dotekem vanilky.

79 Kč 345 Kč

Marqués de Riscal Viña Collada

Riijoa

Sytá třešňově červená barva s odlesky do fialova, svěží vůně jahod a třešní. V ústech je středně plné, s příjemnými tóny zralého ovoce a lehkým dotekem toastu v závěru, prozrazujícím zrání v dubových sudech. Viňa Collada je lehké, lahodně ovocné červené pro každou příležitost.

89 Kč 385 Kč

Růžová Vína

150 ml

750 ml

Château Minuty

Côtes de Provence Rosé M de Minuty

Jedno z nejznámějších a nejoblíbenějších rosé z Provence, opravdová esence Francouzské riviéry a ideální společník na celé léto i další slunné příležitosti. Svěží kulatá chuť po ovoci a květinách, především meruňkách, broskvích a kandovaném pomeranči.

85 Kč 395 Kč

Villa Sandi

Roseum

Barva brilantní světle růžová, jemně ovocná vůně s tóny černého rybízu a lesních jahod. Elegantně svěží chuť, hladká s jemným ovocným nádechem.

405 Kč

Šumivá Vína

100 ml

750 ml

Villa Sandi

Prosecco supreriore DOCG Brut

Barva Millesimata je slámově žlutá. Perlení je jemné a vytrvalé. Vůně je intenzivní ovocná s tóny zralých jablek a jemnou vůní po akátu. Chuť je svěží, suchá, harmonická a jemně ovocná. Ideální jako aperitiv, hodí se také podávat k marinovaným rybám s jemnými bylinkami.

85 Kč 395 Kč

Villa Sandi

Dolce sandi spumante

Barva tohoto sladkého šumivého vína je zářivě slámově žlutá s jemným a trvalým perlením. Vůně je intenzivně ovocná a aromatická s tóny exotického ovoce a pomerančových květů. Chuť je sladká, kulatá, s přetrvávající příjemnou ovocnou chutí. Ideální víno k čerstvým ovocným koláčům nebo koblihám. Je to skvělé víno na párty, hodí se na každou oslavu.

95 Kč 405 Kč